Mailing lista:Mailing lista:
Unesite Vaše ime!
Unesite Vaše ime!
Unesite Validan e-mail !
Unesite Validan e-mail !
Konkurs za dodjelu Studenske nagrede Opštine Pljevlja za 2015. godinu

Na osnovu člana 6. Odluke o studentskoj nagradi opštine Pljevlja („Službeni list CG -opštinski propisi", br. 37/15 ), Predsjednik opštine Pljevlja raspisuje

 K O N K U R S

za dodjelu Studentske nagrade opštine Pljevlja za 2015. godinu

Studentska nagrada opštine Pljevlja se dodjeljuje za 5 studenata različitih fakulteta, odnosno studijskih programa, koji su postigli izuzetan uspjeh u studiranju, što podrazumijeva da je student u prethodnim godinama studija položio ispite iz svih nastavnih predmeta predviđenim nastavnim planom fakulteta ili akademije sa prosječnom ocjenom i indeksom uspješnosti  koji ne mogu biti manji od 9,50.

Pravo učešća na Konkursu imaju studenti:

-  koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Pljevlja

-  koji su postigli izuzetan uspjeh u studiranju, što podrazumijeva ostvarenih 180, 240, 300 ili 360 ECTS kredita, zavisno od dužine trajanja studija na fakultetu ili akademiji.

Prijave za nagradu, sa dokumentacijom dostaviti na adresu: Opština Pljevlja, Sekretarijat za društvene djelatnosti, ul. Kralja Petra I br. 48 sa naznakom : Komisiji za dodjelu studentske nagrade.

Konkurs je otvoren 10 dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja (do 10.11.2015. godine).

Neblagovremene i nekompletne prijave neće se uzeti u razmatranje.

Nagrade će biti uručene dobitnicima na Svečanoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja povodom praznika Opštine „20. Novembar"

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Sekretarijatu za društvene djelatnosti na telefon 069-300-639 ili u kancelariji Sekretarijata (bivša zgrada SDK)  u vremenu od 8-16 h.

 

                                                                                                   P R E D S J E D N I K

                                                                                                              Mirko Đačić

Pregledano: 1263
03.09.2019
          Interni oglas u cijelosti možete preuzeti klikom OVDJE
22.08.2019
Na osnovu člana 3 stav 1 i člana 5 Odluke o kriterijumima, načinu i postupku raspodjele sredstava za podršku i...
09.09.2019
Obavještenje o ishodu postupka nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani, sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela Tikova M. Z. Hoćevina možete pogledati OVDJE.
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Sanacija visećeg  mosta preko rijeke Tare ispod sela Prenćani,  sanacija mosta preko vodotoka Pećina pod selom Prenćani M. Z. Krupice i isporuka lučeve građe za zamjenu patosa preko rijeke Voloder ispod sela  Tikova M. Z. Hoćevina. PREUZMITE
30.08.2019
Zahtjev za dostavljanje ponuda za nabavke male vrijednosti - Nabavka sadnog materijala za pejzažno uređenje postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i sadnog materijala za dopunu drvoreda na zelenim površinama. PREUZMITE
AnketaAnketa:
Koliko ste zadovoljni kvalitetom pruženih usluga u lokalnoj upravi?
1 - uopšte ne zadovoljava
2 - ne zadovoljava
3 - djelimično zadovoljava
4 - zadovoljava
5 - u potpunosti zadovoljava